Download free "Huissens, een climacterium," by EPUB, MOBI, PDF, TXT, Kindle


Huissens
Free Find Ebook The book was published in


Book description:

Edition description:
[Nwe uitg. / geïll. door en met een naw. van Kurt Löb] of "Huissens".
Publisher: In cassette.Colofon: De bibliofiele ed. van Huissens verscheen ... in een genummerde opl. van 200 ex., die door Kurt Löb werden gesigneerd. Naast de bibliofiele ed. werd er ook een handelsed. op de markt gebracht, in een opl. van 3000 ex. Kurt Löb tekeknde de ill., gaf de graf. vorm aan het boek en schreef het nawoord. De tekst werd opnieuw gezet naar de derde druk, uit de Baskerville bij Zetcentrale Meppel bv te Meppel en gedrukt op houtvrij Mellotex high white mat, geleverd door Proost en Brandt nv te Amsterdam ...Oplage van 200 genummerde en door de illustrator gesigneerde exemplaren.Oorspronkelijke uitg. verschenen o.d.t.: 't Ongure Huissens. - Hilversum : Rozenbeek en Venemans, 1935. - (De Vrije bladen, jrg. 12, no. 9)..
Date: 1982.
Place: 's-Gravenhage
Edition description:
In cassette.Colofon: De bibliofiele ed. van Huissens verscheen ... in een genummerde opl. van 200 ex., die door Kurt Löb werden gesigneerd. Naast de bibliofiele ed. werd er ook een handelsed. op de markt gebracht, in een opl. van 3000 ex. Kurt Löb tekeknde de ill., gaf de graf. vorm aan het boek en schreef het nawoord. De tekst werd opnieuw gezet naar de derde druk, uit de Baskerville bij Zetcentrale Meppel bv te Meppel en gedrukt op houtvrij Mellotex high white mat, geleverd door Proost en Brandt nv te Amsterdam ...Oplage van 200 genummerde en door de illustrator gesigneerde exemplaren.Oorspronkelijke uitg. verschenen o.d.t.: 't Ongure Huissens. - Hilversum : Rozenbeek en Venemans, 1935. - (De Vrije bladen, jrg. 12, no. 9).
Identifiers:
ISBN 10: 9023667123

Number of pages: 57More about this book:

Huissens, voor het eerst gepubliceerd in 1935, later opgenomen in de bundel De wingerdrank, verhaalt over de filoloog in de overgang, Dal geheten, die tijdelijk aan geheugenverlies lijdt. In deze toestand komt hij terecht in de asociale buurt Huissens aan de rand van de stad, waar hij wordt uitgeschud en als een soort dorpsgek wordt opgenomen. Het boekje is geïllustreerd door Kurt Löb, die in een nawoord een aantal opmerkingen maakt over het illustreren van boeken in het algemeen.

More about the author(s):

Ferdinand Bordewijk was born in 1884

Find and Load Ebook Huissens

The Book Hits service executes searching for the e-book "Huissens" to provide you with the opportunity to download it for free. Click the appropriate button to start searching the book to get it in the format you are interested in.

File size: about 2.6 mb, download time: about 1 min.
If you are the author or copyright holder and you intend to warn us about possible copyright infringement, you can use our contact form.